Bivaxsalvor

Våra salvor och krämer innehåller vårt KRAV bivax, eko olja och eko eteriska oljor. Vi använder bivaxet som täcker honungen, det är ett ljusgult fint vax. (Gult/brunt vax har bina fött upp yngel i och är ofta smutsigt, gör du egen salva köp det dyrare vaxet!)

Bivaxsalva med tea tree och kamomill brukar kunder använda som handkräm, på vätskande sår, mollusker, torr hud … lite allt möjligt alltså. Ta lite salva på en del av kroppen och kontrollera att du inte är känslig mot tea tree innan du smöjer en större del av kroppen.

Ansiktskräm med morot och ylang är en snäll kräm för natten. (Jag smörjer mig i och för sig morgon och kväll men jag är väldigt torr.) Moroten ger dig lyster och ylang är talgreglerande. Ta lite av krämen, den är väldigt dryg! 

Salva och kräm är kontrollerade av kemist och anmälda till CPNP registret. De innehåller inga konserveringsmedel eller vatten.

Salvor enbart certifierade för djur
(Alltså enbart registrerade hos Kemikalieinspektionen, gjorda enligt traditionella recept.)

Till de fyrbenta finns Bivaxsalva med ringblomma och Bivaxsalva med tjära. Salvan med ringblomma används till tassar men också på exem och klåda. Salvan med tjära ifrån sojdet (tjärbränning) i Gothem är lösningen på alla problem MEN den luktar korv! 

.

Bivaxsalva med tea tree och kamomill 60 ml 175 kr
Ansiktskräm med morot och ylang 60 ml 175 kr

Bivaxsalva med ringblomma och lavendel 60 ml 175 kr
Bivaxsalva med tjära 60 ml 155 kr

Beställ genom att mejla aminnehonung@telia.com